Η ιντερνετική πύλη για τον Απόλλωνα Σμύρνης / Αθηνών powered by apollonistis.com

Λέσχη Απολλωνιστών

Καλώς ήρθατε στην σελίδα της ΛΕΣΧΗΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ APOLLON ATHINON

ΛΕΣΧΗ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

ΑΠΟΛΛΩΝ: Η δημιουργία της Λέσχης

Από το 2005 το Σωματείο «Αναγέννηση του Απόλλωνα Σμύρνης» υπάρχει και έχει διαδραματίσει το δικό του ρόλο στα κοινά του Συλλόγου. Στις καλές και κυρίως στις άσχημες στιγμές ήμασταν πάντα κοντά στην ομάδα. Φέτος, μετά και την πανάξια άνοδο της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» στην Super League, έφτασε η στιγμή και προχωρήσαμε σε ένα μεγάλο βήμα. Τη δημιουργία της Λέσχης του Απολλωνιστή.

Μετά από σκέψη και αναζήτηση αποφασίστηκε η μίσθωση ενός μεγάλου χώρου στην περιοχή της Ριζούπολης και με πολύ μεράκι και συμμετοχή Απολλωνιστών, όλων των ηλικιών, ξεκίνησαν να τον μετατρέπουν σε σπίτι μας.

Με εθελοντισμό ο χώρος βάφτηκε στα χρώματα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» και με δωρεές μελών και φίλων της Αναγέννησης εξοπλίστηκε πολύ γρήγορα με όλα τα απαραίτητα για τη λειτουργία του μέσα.

Σίγουρα το εγχείρημα δεν έχει πάρει ακόμη την τελική του μορφή, αλλά η Λέσχη έγινε σημείο συνάντησης για τους Απολλωνιστές που με πολύ ζέση υποδέχτηκαν το εγχείρημα της Αναγέννησης σε μια εξαιρετική εποχή για την ομάδα μας, όμως δύσκολη για όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες.

Στη Λέσχη μπορούσε ο Απολλωνιστής να προμηθευτεί προϊόντα και αξεσουάρ της Αναγέννησης, να δει μαζί με ομοϊδεάτες του έναν ποδοσφαιρικό αγώνα στην τηλεόραση, να πιει τον καφέ ή το ποτό του, να ανταλλάξει απόψεις και να μιλήσει για την ομάδα της καρδιάς του.

Σκοπός μας είναι μέσα από τη Λέσχη να συσφίξουμε τις σχέσεις μεταξύ των Απολλωνιστών, να φέρουμε κοντά στο σύλλογο νέο κόσμο, να βοηθήσουμε στη δημιουργία της νέας γενιάς των Απολλωνιστών, με βάση πάντα τις αρχές και τις αξίες με τις οποίες πορευτήκαμε και πορευόμαστε ως Αναγέννηση όλα αυτά τα χρόνια στα κοινά του Απόλλωνα.

Στην πρώτη περίοδο λειτουργίας της η Λέσχη του Απολλωνιστή βρισκόταν στην οδό Ερμωνάσσης 46 στη Ριζούπολη και το τηλέφωνό της είναι το 210-251-1891