ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ!

οι παίκτες μας στην Επανομή

οι παίκτες μας στην Επανομή

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ  ΡΕ!

Καλό μήνα!

Πρώτη μέρα του Μάη σήμερα, μια μέρα με νοήματα  πιο επίκαιρα από ποτέ, μα συνάμα και τόσο ξεχασμένα. Δεν ισχύει όμως το ίδιο για εμάς τους Απολλωνιστές, που τα τελευταία χρόνια ο Μάης  είναι αξέχαστος, είναι ο πιο όμορφος μήνας της χρονιάς…
Δύο ανόδους και αντίστοιχες κούπες πρωταθλητή έχουμε πανηγυρίσει. Ποιος ο Απόλλωνας που είχε ξεχάσει πως είναι να κατακτάς τίτλους, ανεξάρτητα κατηγορίας που αγωνιζόταν. Όμως αυτό άλλαξε από την ημέρα που άρχισε η «Αναγέννηση» του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου. Ο Απόλλωνας αναγεννάτε κόντρα στη ροή της κοινωνίας και του τόπου μας. Ενώ ταυτόχρονα κερδίζει  μια νέα γενιά Απολλωνιστών που δημιουργείτε και όλοι μαζί βλέπουμε το μέλλον να μας ανήκει.
Βέβαια σε καμία φάση αυτής της πορείας δεν  μας στρώθηκε κανένα κόκκινο χαλί να το διαβούμε, αντιθέτως ο δρόμος ήταν και  είναι γεμάτος από παγίδες, όμως αυτό κάνει το ταξίδι, πιο δύσκολο και ομορφότερο..
Φέτος στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής η ομάδα μας δεν ξεκίνησε  με τους καλύτερους οιωνούς και οι δικές μας προσδοκίες ήταν μετρημένες. Ωστόσο, διαψευστήκαμε με τον καλύτερο τρόπο. Γιατί  κάποιοι απέδειξαν ότι η μαγκιά φαίνεται στις τέσσερις  γραμμές του γηπέδου και πουθενά αλλού.
Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα κάνει Ανάσταση και Πάσχα στην κορυφή και όλοι εμείς  έχουμε έναν σπουδαίο λόγο να είμαστε χαρούμενοι σε μια εποχή που η ζωή μας βαραίνει με πάρα πολλά προβλήματα.

Αμέσως όμως μετά τις γιορτές το ταξίδι για την επιστροφή του Απόλλωνα στη φυσική του κατηγορία, μετά από 13 χρόνια μπαίνει στην τελική ευθεία. Και εκεί πρέπει όλοι να είμαστε δίπλα στην ομάδα μας, στους παίκτες, στον προπονητή, στο τεχνικό επιτελείο, να είμαστε πραγματικά αρωγοί και συμπαραστάτες. Σε διάστημα 15 ημερών θα κληθούν να δώσουν 5 παιχνίδια φωτιά αγωνιζόμενοι Κυριακή- Τετάρτη και Τετάρτη- Κυριακή, χωρίς ανάσα. Και μην ξεχνάτε ότι αναφερόμαστε σε ένα πρωτάθλημα μαραθώνιο με 42 αγωνιστικές (αφού έπρεπε να γίνει και το χατίρι του…ξανθού και να μπούνε 3 ομάδες από το «παράθυρο») ως εκ τούτου οι παίκτες είναι ήδη πολύ κουρασμένοι.
Μετά το Πάσχα, λοιπόν, παίζουμε και εμείς μπάλα! Είμαστε δίπλα στην ομάδα. Εύκολα παιχνίδια δεν υπάρχουν, όλοι θέλουν να μας κερδίσουν, γιατί ο Απόλλωνας όπως δείχνει καθημερινά, πρώτα απ’ όλους ο Σταμάτης Βελλής, έρχεται να χαλάσει τη μανέστρα διατηρώντας την αυθυπαρξία του, αρνούμενος να γίνει ένα ακόμη γρανάζι στο σύστημα.
Μαζί με θερμές ευχές για Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλη την οικογένεια του Απόλλωνα, ζητάμε απ’ όλους όπου και αν βρεθείτε αυτές τις μέρες να μιλάτε παντού για την «Ελαφρά Ταξιαρχία». Ας το μάθει πια όλη η Ελλάδα πως ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ!

Οι οπαδοί μας στην Καλλιθέα!

Οι οπαδοί μας στην Καλλιθέα!

Υ.Γ: Σε ακόμη μια έδρα ο κόσμος του Απόλλωνα και ειδικά η νέα γενιά έδειξε τη δύναμή του. Στο παιχνίδι με την Επανομή, η οποία βρίσκεται περίπου 40 λεπτά μετά τη Θεσσαλονίκη, τα συνθήματα για την «Ελαφρά Ταξιαρχία» ακούστηκαν  δυνατά και καθαρά για 90 λεπτά.  Ο κόσμος επιστρέφει κοντά στον Απόλλωνα, αλλά η προσπάθεια όλων πρέπει να γίνει ακόμη μεγαλύτερη. Μπορούμε και πρέπει να το κάνουμε!

One thought on “ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ!

  1. TSAOYSOGLOY HRYSOSTOMOS Μάιος 1, 2013

    ποτε για μας δεν ειχαμε φυγει …ΚΑΙ ΣΤΗΝ Δ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΑΜΕ ΣΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΦΕΤΟΣ!!!!