Συνάντηση ΑΝΑ με Σταμάτη Βελλή

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου συνάντηση μεταξύ του Δ.Σ, μελών της «Αναγέννησης» που κλήθηκαν από το Σωματείο, του Μεγαλομετόχου Σταμάτη Βελλή και του Αντιπροέδρου της Π.Α.Ε Στράτη Χατζηπαναγιώτου.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ APOLLON ATHINONΣτη συνάντηση η οποία ζητήθηκε από την ΠΑΕ έγινε ενημέρωση από τον μεγαλομέτοχο σε θέματα προπονητή, αγωνιστική εικόνα της ομάδος, τεχνικό διευθυντή καθώς επίσης και κάλεσμα προς τον κόσμο να δείξει υπομονή και να στηρίξει την ομάδα.

Πιο αναλυτικά για το νέο προπονητή η ΠΑΕ έκανε γνωστό, ότι δεν υπάρχει σκοπός να κινηθούν βιαστικά και υπάρχει το ενδεχόμενο ακόμα και στον επόμενο εντός έδρας αγώνα η ομάδα να μην έχει προπονητή, καθώς πρόθεση είναι να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα υπάρξει και μεγάλη καθυστέρηση.
Φυσικά πρόθεση της ΠΑΕ είναι το θέμα αυτό να λυθεί το ταχύτερον δυνατόν και γίνονται προσπάθειες η ομάδα να αγωνιστεί από δω και πέρα με νέο προπονητή στο πάγκο της.
Επιθυμία της ΠΑΕ, είναι ο νέος προπονητής να έχει ένα τέτοιο προφίλ και μία τέτοια προσωπικότητα και χάρισμα, έτσι ώστε να μπορεί να φέρει τους παίκτες σε ένα καλύτερο αγωνιστικό και εξω-αγωνιστικό επίπεδο αλλά κυρίως να μπορέσει να βελτιώσει την ψυχολογία και την αγωνιστικότητα τους. Μια τέτοια επιλογή δείχνει πιο πιθανή ότι θα είναι από το εξωτερικό όπως μας ενημέρωσαν.

Για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας προφανώς στην ΠΑΕ δεν υπάρχει καμία ικανοποίηση, η ομάδα σύμφωνα με τον μεγαλομέτοχο, απογοήτευσε και συνέχισε να απογοητεύει και με τον νέο προπονητή για αυτό και η επιλογή της διακοπής συνεργασίας μαζί του.

Ο μεγαλομέτοχος, επειδή όπως είπε έχει ακούσει και διαβάσει αρκετές ανακρίβειες, ήθελε να κάνει ξεκάθαρο ότι ποτέ ο τεχνικός δ/ντης κ.Μυροφορίδης, δεν επηρέασε δημιουργία 11αδας ή τρόπο παιχνιδιού της ομάδας είτε με τον κ.Βοσνιάδη είτε με τον κ.Τεννέ ο οποίος είχε τον απόλυτο έλεγχο των αποδυτηρίων σε πρωτοφανές επίπεδο για τα δεδομένα της «οικογενειακής» σχέσης όλου του δυναμικού της ομάδος. Ξεκάθαρος σε αυτό υπήρξε και ο κ.Βοσνιάδης ο οποίος δεν το επικαλέστηκε ποτέ ούτε καν ως δικαιολογία για τα όποια αρνητικά επί εποχής του αποτελέσματα ακόμα και μετά την παραίτηση του.

Η ΠΑΕ ήδη κάνει κινήσεις για 3-4 προσθήκες στην ομάδα τον Ιανουάριο με διάθεση ο πήχης να είναι ψηλά, χωρίς όμως να εγγυάται αντίστοιχα αποτελέσματα και χωρίς να αποκλείει ακόμα και την πιθανότητα δανεικών παικτών πάντα όμως μιλώντας στην τελευταία περίπτωση, από το εξωτερικό.

Παράκληση του μεγαλομετόχου είναι οι φίλαθλοι της ομάδας να δείξουν υπομονή, να στηρίξουν την ομάδα με καλή διάθεση, να κάνουν κριτική όπου νομίζουν ότι πρέπει να γίνεται αλλά πάντα με το ήθος και την ευπρέπεια που ταιριάζει στον όνομα και την ιστορία της ομάδος.

Στο τέλος η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ εκτός των άλλων, στο πλαίσιο των κοινωνικών εκδηλώσεων που κάθε χρόνο διοργανώνει, ενημέρωσε για την πρόθεση πραγματοποίησης εθελοντικής αιμοδοσίας πριν τον εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό, αλλά και την πραγματοποίηση Χριστουγεννιάτικης γιορτής για τα παιδιά όλων των Απολλωνιστών και με χαρά δέχτηκε τη πρόθεση συνεργασίας από την ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ, για την επιτυχή έκβαση αυτών των εκδηλώσεων.

Το συμπέρασμα που αποκόμισε το Δ.Σ. της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ είναι η διάθεση μαχητικότητας και αποφασιστικότητας του κ. Βελλή να επιτύχει το στόχο της σωτηρίας κάνοντας τα αδύνατα δυνατά στο πλαίσιο της ηθικής που όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά ότι τον διακατέχει, αναγνώρισε λάθη, αλλά παρουσιάστηκε με πολύ υψηλό ηθικό και όραμα για την ομάδα που μόνο με αισιοδοξία θα πρέπει να γεμίζει τις καρδιές όλων των Απολλωνιστών.

Comments are closed.