ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΠΟΛΛΩΝ

Το Σωματείο «Αναγέννηση Απόλλωνα Σμύρνης» αποχαιρετά έναν πραγματικό αγωνιστή που ο Απόλλωνας είχε την τύχη να έχει στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας του από τον Ιούλιο του 2012 μέχρι το βράδυ της περασμένης Κυριακής.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης ήρθε στην ομάδα μας κάτω από αντίξοες συνθήκες. Κυρίως γιατί είχε να αντιμετωπίσει τις δικές μας προκαταλήψεις. Ωστόσο, αυτός αγωνίστηκε έκανε την (περσινή) ομάδα του μια γροθιά και κατάφερε αυτό που κανείς μας δεν περίμενε. Πέτυχε την επιστροφή της «Ελαφράς Ταξιαρχίας»στην Α’ Εθνική μετά από 13χρόνια και μάλιστα ως πρωταθλητές.

Η αξία του, στα δικά μας μάτια, έγινε μεγαλύτερη καθώς μόλις αντιλήφθηκε ότι δεν μπορεί να βοηθήσει άλλο την ομάδα επέλεξε τον καθαρό δρόμο της παραίτησης και δεν οχυρώθηκε πίσω από το γεγονός ότι ο Σταμάτης Βελλής δεν απολύει προπονητές.

Ευχόμαστε από καρδιάς στον Αλέκο Βοσνιάδη κάθε επιτυχία επαγγελματική και προσωπική.

Καλωσορίζουμε στη Ριζούπολη τον Μπάμπη Τεννέ, έναν άνθρωπο που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις στον κόσμο του Απόλλωνα. Ο Μπάμπης Τεννές να γνωρίζει πολύ καλά ότι η «Αναγέννηση» θα είναι δίπλα του, όπως δίπλα του ήταν και όλοι οι οργανωμένοι του Απόλλωνα στην πρώτη του παρουσία στη Ριζούπολη πριν 16 χρόνια. Τώρα μπορεί να ολοκληρώσει το έργο που τότε, εξαιτίας άλλου παράγοντα, άφησε στην μέση.

Κλείνοντας οφείλουμε να στείλουμε και το ξεκάθαρο μήνυμά μας προς τους παίκτες: Το κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις. Μέχρι στιγμής βλέπετε την καλή μας όψη. ΑΝ όμως δεν αλλάξετε ρότα, δεν συγκεντρωθείτε στις υποχρεώσεις σας, δεν αποδώσετε σύμφωνα με τις δυνατότητές σας και ΚΥΡΙΩΣ δεν γίνετε επιτέλους ΟΜΑΔΑ, τότε θα δείτε την άλλη όψη του νομίσματος που πιστέψτε μας δεν θα σας αρέσει καθόλου. Αυτά γιατί οι πολλές κουβέντες χαλάνε την ουσία.

Το Δ.Σ της Αναγέννησης

Comments are closed.