Για τον Απόλλωνα ρε!!!!!!

Πάμε με ΨΥΧΗ!!!

Πάμε με ΨΥΧΗ!!!

Λίγες ώρες έμειναν. Οι παίκτες μας μπαίνουν να δώσουν τη μάχη τους. Μια μάχη για τον Απόλλωνα και για την ιστορία τους, μια μάχη για το παρόν και κυρίως για το μέλλον του. Λίγες ώρες έμειναν και ξεκινάμε για την Πάτρα, ξεκινάμε να δώσουμε το δικό μας αγώνα, έναν αγώνα που θα τον κερδίσουμε όλοι μαζί.
Και θα τον κερδίσουμε γιατί η πίκρα και η στεναχώρια, έγιναν πάθος και αποφασιστικότητα. Και θα τον κερδίσουμε γιατί ο Απόλλωνας ποτέ δεν πεθαίνει, αλλά δεν του αρέσουν τα εύκολα, τα θέλει δύσκολα, με την ψυχή στο στόμα. Είναι η «ειμαρμένη» του αυτή και δεν αλλάζει ό,τι και αν γίνει. Είναι όμως και η μαγεία του, ένα στοιχείο της διαφορετικότητας του. Μια διαφορετικότητα που εκφράζει αυτή η ομάδα και που φανερώνεται μπροστά μας όταν την ξεχνάμε.
Πάμε λοιπόν! Με κάθε τρόπο και μέσο θα είμαστε αύριο στο πέταλο της Παναχαϊκής, στο πλευρό των παικτών μας, όλοι μαζί να αγωνιστούμε για να φέρουμε αυτή την ομάδα, αυτόν τον σύλλογο εκεί που του ΠΡΕΠΕΙ…
Δεν χωράει τώρα καμία αρνητική σκέψη, καμία αναστολή, κανένας φόβος. Πάμε να κερδίσουμε, καθαρά, αντρικά, Απολλωνιστικά και να κορυφώσουμε αυτή την προσπάθεια για την «Αναγέννηση του Απόλλωνα» που ξεκίνησε πριν αρκετά πια χρόνια. Πάμε αποφασισμένα, πάμε με πίστη!

One thought on “Για τον Απόλλωνα ρε!!!!!!

  1. ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Μάιος 26, 2013

    Venceremos