Και η Λέσχη μας γίνεται…. Ένα Όνειρο!!

λεσχη ανα 1
Ο χρόνος για τη μέρα που ο Απόλλωνας θα μπει ξανά στα γήπεδα της Α’ Εθνικής μετρά πια αντίστροφα. Γι’ αυτή τη μεγάλη στιγμή προετοιμάζεται η ομάδα μας, η Π.Α.Ε. μας, αλλά και εμείς οι οπαδοί και οι φίλαθλοι της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».
lesxi_2

Έτσι και στη «Λέσχη του Απολλωνιστή» που δημιουργήσαμε ως «Αναγέννηση», το νέο μας σπίτι, οι εργασίες συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς από αδέλφια Απολλωνιστές που δεν καταλαβαίνουν ούτε από Αύγουστο, ούτε από ζέστη, ούτε από τίποτα, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα στην Λέσχη μας .
lesxi3

Μάλιστα, τις προηγούμενες ημέρες τοποθετήθηκαν τρεις μεγάλες πινακίδες που έδεσαν άψογα με τα πρώτα γκράφιτι που έχουν φιλοτεχνηθεί , δίνοντας την ταυτότητα και το στίγμα της Λέσχης μας.
lesxi4
Ταυτόχρονα, συνεχίζονται οι εργασίες και στους εσωτερικούς χώρους, οι οποίοι διαμορφώνονται έτσι ώστε ο Απολλωνιστής που επισκέπτεται τη Λέσχη να ταξιδεύει μέσα από φωτογραφίες στην ιστορία της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

Η Λέσχη παραμένει ανοιχτή και μέσα στην καρδιά του Αυγούστου, περιμένοντας όσους βρίσκονται ακόμη στην πόλη να την επισκεφτούν για κουβέντα, παγωμένες μπύρες και αναψυκτικά, αλλά και πληροφορίες για τα εισιτήρια της θύρας 2Β, η οποία είναι από φέτος η Θύρα της «Αναγέννησης» και των Οργανωμένων οπαδών του Απόλλωνα.

Να σημειώσουμε, πως το Σάββατο 10/8 η Λέσχη είναι ο τόπος συνάντησης των Απολλωνιστών, προκειμένου να αναχωρήσουν ομαδικά για το φιλικό παιχνίδι με τον Ατρόμητο, στο γήπεδο του Περιστερίου.

Τέλος, την επόμενη εβδομάδα (θα υπάρχει νέα ενημέρωση για την μέρα) στη Λέσχη θα διατίθενται εισιτήρια των 10 ευρώ για τον αγώνα με τον Άρη στο «Γ. Καμάρας» την Κυριακή 18 Αυγούστου, για Μέλη και Φίλους της «Αναγέννησης» ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για τη Θύρα 2Β. Στη Λέσχη θα υπάρχουν και εισιτήρια των 5 ευρώ, για μαθητές , φοιτητές, στρατιώτες και άνεργους, πάντα για τη Θύρα 2Β.

Η «Λέσχη του Απολλωνιστή» βρίσκεται ΕΡΜΩΝΑΣΣΗΣ 46, ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ και το τηλέφωνο της είναι το 210251-1891.

(Οι φώτο είναι του Μάνωλη Χ.)

Comments are closed.