ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣ

ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣ

Μετά από πρωτοβουλία της «Αναγέννησης» και την απόλυτη στήριξη της Π.Α.Ε . και του Γ.Σ Απόλλων ανακοινώνουμε την έναρξη μιας ενέργειας προς την τοπική κοινωνία της Ριζούπολης η οποία θα πρέπει να έχει την απόλυτη στήριξη όλων μας.

Στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία, από το φιλόπτωχο ταμείο της ενορίας με την ατομική στήριξη των ενοριτών, δίχως καμία άλλη χρηματοδότηση, διοργανώνεται, εδώ περίπου 2 χρόνια, διανομή γευμάτων σε άπορους της περιοχής μας.

Σε επαφή  μας με τους ανθρώπους της ενορίας, μας έγινε γνωστό ότι η αύξηση της ζήτησης είναι τρομακτική και καθημερινά οι ανάγκες μεγαλώνουν…

Η «Αναγέννηση» έδρασε γρήγορα και πριν από μια εβδομάδα παραδώσαμε τρόφιμα άξιας περίπου 200 ευρω για την παρασκευή γευμάτων.

Ο Γ.Σ και η Π.Α.Ε Απόλλων  ήταν από την πρώτη στιγμή στο πλάι μας και πλέον σύμμαχοι στην προσπάθεια μας η οποία σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να θεωρηθεί ατομική υπόθεση του Σωματείου μας, αλλά υποχρέωση όλης της Οικογένειας του Απόλλωνα μας.

Από τη Δευτέρα (15/4) που θα βρεθούμε όλοι στο γήπεδο, για τον αγώνα με την Λάρισα…σε κάθε αγώνα στη Ριζούπολη μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος…Κάθε φορά που έχει προπόνηση η ακαδημία ποδοσφαίρου μας (Τρίτη- Πέμπτη από 15:00 έως 21:00) και κάθε Παρασκευή μετά τις 21:00.

Όλοι μας…
Ας φέρουμε έστω ένα τρόφιμο μακράς διάρκειας
(γάλα, αλεύρι, ζάχαρη, λάδι, μακαρόνια, ρύζι)

Και ας το παραδώσουμε στα άτομα που θα βρίσκονται έξω από τη θύρα 3 και Ε!

Ας μας γίνει συνήθεια…έτσι ώστε να δώσουμε αγάπη και δύναμη στους συντοπίτες μας.

Μακάρι να τα καταφέρουμε…υπάρχουν ακόμα 2 σωματεία στη Ριζούπολη που έχουν ανάγκη την στήριξη μας, μεταξύ αυτών και οι «Φίλοι του Παιδιού». Μακάρι να μπορέσουμε να δώσουμε  δύναμη και αγάπη αυτή τη δύσκολη κοινωνικά και οικονομικά  περίοδο…

Ας διαδώσουμε όλοι μας με κάθε μέσο αυτή την ενέργεια!

Το ΔΣ της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

Comments are closed.