Βλέπουμε μόνο το επόμενο παιχνίδι!

Στην επίσημη ιστοσεσίδα της Π.Α.Ε. Απόλλων έκαναν δηλώσεις με αφορμή την κλήρωση του πρωταθλήματος της Super League ο προπονητής της ομάδος μας, Αλέκος Βοσνιάδης, αλλά και ο αρχηγός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» Δημήτρης Διαμάντης. Αμφότεροι με τις δηλώσεις τους έδωσαν το μήνυμα πως το μότο που θα ακολουθήσει και φέτος ο Απόλλωνας είναι ο πετυχημένος περσινός δρόμος: «Βλέπουμε μόνο το επόμενο παιχνίδι!»

vosni

Συγκεκριμένα ο κόουτς δήλωσε στο www.fcapollon.gr : «Μπορεί να είναι κλισέ αλλά είναι και η πραγματικότητα. Κάποια στιγμή θα παίξουμε με όλες τις ομάδες», δήλωσε ο προπονητής της ομάδας μας και πρόσθεσε: « Εμάς η σκέψη μας είναι στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Δεν κοιτάμε το πρόγραμμα. Όλοι σκεφτόμαστε το πρώτο ματς. Θα αντιμετωπίσουμε μια ιστορική ομάδα, τον Άρη στην έδρα μας και αυτό που θέλουμε είναι να ξεκινήσουμε με το δεξί».

diama

Ενώ από την πλευρά του ο αρχηγός τόνισε: «Αυτό που έχει σημασία για εμάς είναι η πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ο λόγος είναι ότι οι πρεμιέρες κρύβουν ιδιαίτερες δυσκολίες διότι οι ομάδες είναι ακόμα «σφιγμένες» λόγω της προετοιμασίας και δεν έχουν ρυθμό. Σίγουρα η αναμέτρηση με τον Άρη είναι δύσκολη αλλά για εμάς ο στόχος είναι η νίκη για να ξεκινήσουμε με το δεξί»

Αναφερόμενος στα ντέρμπι με τις «μεγάλες» ομάδες που αργούν σημείωσε: «Αργούν αλλά είναι μαζεμένα αυτά τα ματς. Νομίζω ότι η κλήρωση γίνεται καλή ή κακή στη διάρκεια του πρωταθλήματος. Αν τα αποτελέσματα είναι θετικά τότε λες ότι είναι καλό που ήταν έτσι η σειρά των αγώνων. Αν είναι αρνητικά τότε λες το αντίθετο. Γι’ αυτό και νομίζω ότι πρέπει να συνεχίσουμε με την φιλοσοφία που είχαμε και κατά την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Βλέπουμε το πρώτο ματς, αυτό με τον Άρη και τίποτα περισσότερο»

Comments are closed.