ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» ΕΚΛΟΓΕΣ Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ 26/6

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΠΟΛΛΩΝΕμείς οι Απολλωνιστές ζούμε μεγάλες στιγμές, καθώς η Αναγέννηση της ποδοσφαιρικής ομάδας που ξεκίνησε με τον ερχομό του Σταμάτη Βελλή κορυφώθηκε πριν ένα μήνα με την επιστροφή της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» στη φυσική της κατηγορία, την Α’ Εθνική!

Σήμερα, ο Απόλλωνας είναι θέμα συζήτησης για την οργάνωση του, τις μεταγραφικές του κινήσεις, αλλά κυρίως για τις θέσεις-απόψεις του Σταμάτη Βελλή, ο οποίος πορεύεται με διαφορετικό τρόπο. Καθαρά και έντιμα, αλλά χωρίς να φοβάται. Ο Απόλλωνας στο ποδόσφαιρο δεν είναι ο φτωχός συγγενής, είναι διάφανος, δυνατός, αξιοπρεπής και με καθαρή φωνή. Δρα και πράττει μπροστά και όχι πίσω από την κουρτίνα. Το μέλλον δείχνει ότι ανήκει στον Απόλλωνα και σε αυτό συμφωνούν, φίλαθλοι άλλων ομάδων, άνθρωποι του ποδοσφαίρου, αλλά και εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε.

Ο Σταμάτης Βελλής και η ΠΑΕ συνολικότερα στην λειτουργία της έχουν επιλέξει, συμμετέχοντας στο δρόμο που έχει χαράξει και η «Αναγέννηση»:
να επικοινωνούν, να συμμετέχουν σε ανοιχτές συζητήσεις με τους Απολλωνιστές, να μας κάνουν κοινωνούς των θέσεων τους, αλλά και των προθέσεων του για τον Απόλλωνα, τονίζοντας πάντα ότι ο Απόλλωνας είναι ο κόσμος του.

Δυστυχώς, ωστόσο, δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για τον Ερασιτέχνη Απόλλωνα, τη μήτρα του Συλλόγου, που έχει επιλέξει την άκρατη εσωστρέφεια. Έχει επιλέξει τη λογική του κλειστού club των λίγων και των εκλεκτών.

Ακόμη και την κορυφαία διαδικασία της εκλογοαπολογιστικής γενικής συνέλευσης οι Απολλωνιστές ουσιαστικά τη μάθαμε τελευταία στιγμή. Και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι: Οι εκλογές που θα γίνουν την Τετάρτη 26 Ιουνίου, δημοσιεύτηκαν σε αθλητική εφημερίδα μια εβδομάδα νωρίτερα (αλήθεια πόσοι διαβάζουν πια αθλητικές εφημερίδες;) , αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του συλλόγου το Σάββατο 22 Ιουνίου και οι υποψηφιότητες κλείνουν, Δευτέρα 24 Ιουνίου, ανήμερα τις αργίας (για δημόσιο και πολλές ιδιωτικές επιχειρήσεις) του Αγίου Πνεύματος.

Από τα παραπάνω για εμάς είναι πρόδηλο πως η λογική του κλειστού club έχει επικρατήσει κατά κράτος στον Γ.Σ Απόλλωνα και πως το μόνο που ενδιαφέρει κάποιους συνΑπολλωνιστές είναι το πώς θα ολοκληρωθεί η διαδικασία σύντομα, χωρίς σκοτούρες και περίεργες ερωτήσεις….

Κακά τα ψέματα, το «μαγαζί είναι κλειστό και κάνει προσκλήσεις μόνο εκεί που θέλει». Ωστόσο, αυτό πρέπει να το μάθει ο κόσμος του Απόλλωνα, για να μην υπάρχουν παρερμηνείες.

Στο δια ταύτα και ενόψει των εκλογών της Τετάρτης 26/6 καλούμε τα μέλη μας που έχουν δικαίωμα ψήφου στον Γ.Σ Απόλλων και επιθυμούν να παραστούν στις εκλογές να ψηφίσουν κατά συνείδηση, όποιους από τους υποψήφιους θεωρούν ότι μπορούν να προσφέρουν. Εμείς μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν γνωρίζουμε ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι για το νέο 15μελές Συμβούλιο.

Τέλος, καλούμε τη διοίκηση του Γ.Σ που θα προκύψει να κάνει επιτέλους το βήμα και να ανοιχτεί προς τους Απολλωνιστές, να πει δημόσια τις θέσεις της, να ανταλλάξει απόψεις και να ασκήσει διοίκηση με βάση τα θέλω του κόσμου του Απόλλωνα και όχι ορισμένων προσώπων. Εμείς, πιστεύουμε ότι κάτι τέτοιο δεν θα γίνει γιατί θα επικρατήσουν οι «δογματισμοί» και οι ελέω θεού. Ας μας διαψεύσουν θα είναι μεγάλη η χαρά μας ειλικρινά.

To ΔΣ της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

Comments are closed.