ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΟΔΟ

anagennisi logo

Πέρασαν 3 χρόνια από τον άδικο και προαποφασισμένο (από τα γνωστά κέντρα του ποδοσφαίρου) υποβιβασμό του Απόλλωνα στη Β’ εθνική κατηγορία. Έναν υποβιβασμό που μας στοίχειωσε μέχρι χθες, την 21η Μάη του 2017, που ο πραγματικός «πρόσφυγας» του ελληνικού αθλητισμού πανηγύρισε περήφανα την επιστροφή του στη φυσική του κατηγορία. Την Α’ Εθνική!

Εμείς από την πλευρά μας, ως «Αναγέννηση», δίνουμε από καρδιάς συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές. Στον χορηγό της ομάδας Παναγιώτη Μονεμβασιώτη. Στον πρόεδρο Εκτορα Μονεμβασιώτη. Στα στελέχη της διοίκησης. Στο προσωπικό της ομάδας. Στον τεχνικό διευθυντή Παύλο Μυροφορίδη. Στους δύο προπονητές που κάθισαν στον πάγκο μας Δημήτρη Σπανό και Άκη Μάντζιο και φυσικά στους μεγάλους πρωταγωνιστές, τους ποδοσφαιριστές μας, που όχι μόνο κατέκτησαν την άνοδο, αλλά κρατάνε τον Απόλλωνα ΑΗΤΤΗΤΟ και έτσι πιστεύουμε ότι θα τον φτάσουν σε δύο εβδομάδες ξανά στη Ριζούπολη για να σηκώσουμε την κούπα του πρωταθλητή.

Τέλος, να θυμίσουμε ότι πέρασαν 12 χρόνια από το Μάη του 2005. Μια εποχή που η ύπαρξη του Απόλλωνα κάθε άλλο παρά δεδομένη ήταν. Μια εποχή που γέννησε την «Αναγέννηση» κάτω από συνθήκες που όποιος δεν τις έζησε δεν μπορεί να τις καταλάβει. Τώρα 12 χρόνια μετά ο σύλλογος είναι σε όλα τα επίπεδα πολλές σκάλες πάνω. Τώρα τον Απόλλωνα τον ζηλεύουν, τότε τον λυπόντουσαν.

Ως «Αναγέννηση», λοιπόν, είμαστε διπλά περήφανοι γιατί πάντα βάλαμε τον Απόλλωνα πάνω απ’ όλα και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, έχοντας τα όσα πρεσβεύει αυτός ο σύλλογος στην καρδιά αλλά και στο μυαλό.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΑΣΟΣ ΑΔΡΑΣΚΕΛΑΣ
Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΚΟΥΡΚΟΥΤΑΣ

Comments are closed.