Και όλη η Σπάρτη έγινε… μπλε!!!

sparti-01

Ήταν απόφαση μας ως «Αναγέννηση» εδώ και καιρό! Η Σπάρτη θα βαφτεί μπλε και η μάχη της κερκίδας θα κερδηθεί καθαρά. Έτσι και επειδή ό,τι αποφασίζουμε το κάνουμε, όπως πάντα, πράξη από το βράδυ της προηγούμενης Κυριακής ξεκινήσαμε την οργάνωση της εκδρομής μας..

Η πρώτη απόφαση μας ήταν αναλογιζόμενοι τη δυσκολία της εποχής, να χορηγήσει η «Αναγέννηση» ένα πούλμαν δωρεάν για τα μέλη της, τη νεολαία του Απόλλωνα (Basso Rango), άνεργους και φοιτητές. Η ζήτηση ήταν πραγματικά πρωτοφανής γεγονός που φανερώνει τη δυναμική του Απόλλωνα –αυτή που μπορεί κάποιοι να αγνοούσαν- η οποία μπορεί να αποτελέσει μεγάλο «όπλο» στη συνέχεια.

sparti-02

Το κυριακάτικο ραντεβού στη Ριζούπολη, το τραγούδι μέσα στο λεωφορείο καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, η ασφυκτικά γεμάτη αλλά απίστευτα όμορφη κερκίδα μας, συνδυάστηκε εξαιρετικά με το μεγάλο διπλό της Απολλωνάρα μας..

Αυτός είναι ο Απόλλωνας που ως «Αναγέννηση» θέλουμε και γι’ αυτόν αγωνιζόμαστε..

Τέλος, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την ΠΑΕ Σπάρτη και τους φιλάθλους της γιατί μας φέρθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Επίσης, ευχαριστούμε την τοπική Αστυνομία και τον υπεύθυνο ασφαλείας της ΠΑΕ Απόλλων, Κώστα Σοβάρα, για την άψογη συνεργασία που είχαμε μαζί του για ακόμη μια φορά.

Comments are closed.