Ενημέρωση ΑΝΑ 13/3/14 – κάλεσμα στο γήπεδο

apollon

Κατά την ανοιχτή συνεδρίαση του Δ.Σ της «Αναγέννησης» την Τετάρτη 12 Μαρτίου, καταγράφηκαν οι απόψεις των παρευρισκόμενων μελών και φίλων και συναποφασίστηκαν τα εξής:

– Εντατικοποίηση της στήριξης του ΑΠΟΛΛΩΝΑ – προπονητικού team, παικτών και διοίκησης στην προσπάθεια παραμονής στην Α Εθνική.

– Προβολή και συμπαράσταση της προσπάθειας που έχει ξεκινήσει ο Σταμάτης Βελλής και ο Απόλλωνας για την ανάδειξη της βρωμιάς και της δυσωδίας που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι αποφάσεις μας ήταν οι ακόλουθες:

1. Ενόψει της αναχώρησης της ομάδας για τη μάχη ενάντια στον οφη να παραβρεθούν τα μέλη μας και ο κόσμος της ομάδας την Παρασκευή στη ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΟ στη Ριζούπολη, ώστε να εμψυχώσουν παίκτες και προπονητή που αναχωρούν για την Κρήτη.
2. Να δημιουργηθεί ενημερωτικό έντυπο που θα διανεμηθεί και θα καλεί τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια που κάνει ο Απόλλωνας με την παρουσία του στα 2 εναπομείναντα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας. Αυτό το έντυπο θα τυπωθεί σε χιλιάδες αντίτυπα έτσι ώστε όλοι ανάλογα με την περιοχή που μένουμε να αναλάβουμε τη διανομή του.
3. Να υπάρξουν αφίσες με ανάλογο περιεχόμενο που θα καλούν τον κόσμο.
4. Να υπάρξουν πανό που θα τοποθετηθούν σε κεντρικά σημεία.
5. Να γίνουν καλέσματα σε οπαδούς άλλων ομάδων πού έχουν παρόμοιους στόχους.

Comments are closed.