Ανακοίνωση ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ 7/3/2014

Έφτασε η Παρασκευή και πλέον ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το παιχνίδι της Κυριακής. Όλοι οι Απολλωνιστές έχουμε χρέος απέναντι στην ομάδα μας, απέναντι στους εαυτούς μας και απέναντι στη μάχη που δίνει ο Απόλλωνας, μέσω του Σταμάτη Βελλή, κόντρα στο σύστημα να δώσουμε μαζικά και αποφασιστικά τη μάχη μας από το δικό μας μετερίζι.

Σε αυτό το σημείο απαιτείται ΠΙΣΤΗ, ΑΦΟΣΙΩΣΗ, ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ και ΠΑΘΟΣ. Οφείλουμε άπαντες να έχουμε στο μυαλό μας ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ της Κυριακής και τίποτα άλλο. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αποπροσανατολιστούμε από τίποτα και από κανέναν. Στηρίζουμε την ομάδα και στα 90’ λεπτά. Εμείς έχουμε το πάνω χέρι και αυτό να το θυμόμαστε άπαντες.

Είναι αυτονόητη αυτή τη στιγμή η απόλυτη στήριξή μας, στους παίκτες μας, στον προπονητή μας, στο επιτελείο και στους ανθρώπούς που τρέχουν την ομάδα.

Αυτή, τη στιγμή ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ και περιθώρια για διαφοροποιήσεις δεν υπάρχουν. Η διαφορετική άποψη και φιλοσοφία είναι απολύτως σεβαστή και θεμιτή, αλλά όχι τώρα!

Τώρα ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ!

 

Ως Δ.Σ της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ καλούμε τα Μέλη και τους Φίλους του Σωματείου να συμμετάσχουν στις ακόλουθες ενέργειες που έχουμε προγραμματίσει:

-Σήμερα Παρασκευή στις 8 το απόγευμα είναι η τελική συνάντηση στη Λέσχη για την οργανωτική προετοιμασία της Κυριακής. Η παρουσία ΟΛΩΝ είναι απαραίτητη.

-Αύριο Σάββατο στις 6 το απόγευμα το ραντεβού ΟΛΩΝ είναι στο ΚΑΦΕ 1891 στο γήπεδο μας ώστε να ντοπάρουμε την ομάδα μας, που συγκεντρώνεται εκεί πριν την αναχώρησή της για το ξενοδοχείο…

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Comments are closed.