Ανακοίνωση ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ 28/2/2014

αναγεννηση απολλων logo

Τα τελευταία σχεδόν 6 χρόνια οι Απολλωνιστές έζησαν το απόλυτο όνειρο που συνδυάστηκε με την παρουσία και την δράση του Σταμάτη Βελλή στο τιμόνι του Απόλλωνα. Από τα πέτρινα χρόνια της Δ΄ εθνικής έως σήμερα στα σαλόνια της Α εθνικής ζήσαμε υπερήφανοι με το κεφάλι ψηλά για τα έργα και τις ημέρες του ανθρώπου που αποκαλούσαμε και ΕΙΝΑΙ – ένας από εμάς – του Σταμάτη Βελλή. Του ανθρώπου που έδωσε πετυχημένα τον τίμιο και ηθικό αγώνα ενώ έκτιζε ένα νέο όραμα για τον Απόλλωνα. Παράλληλα έκανε όλη την φίλαθλη Ελλάδα να μιλάει για ένα νέο είδος παράγοντα ο οποίος άδολα πίστεψε και έδρασε για το καλό του ποδοσφαίρου.

Για όλα αυτά σε ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας Σταμάτη Βελλή. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η απομάκρυνση σου από τα κοινά και την ενεργό δράση του Απόλλωνα θα είναι απλά μια παρένθεση και ότι στο μέλλον θα είσαι πάλι κοντά μας με όποιο τρόπο εσύ επιλέξεις σαν καλύτερο.

Η χθεσινή μέρα ήταν μια από τις ελάχιστες φορές που δεν συμφώνησε μαζί σου ο κόσμος του Απόλλωνα χάνοντας έτσι την ευκαιρία να σε ακολουθήσει στην δική σου υπέρβαση που εσύ οραματίστηκες.

ΟΜΩΣ, οι λόγοι ήταν σοβαροί με κυριότερο ότι η μεγάλη πλειοψηφία των Απολλωνιστών και της Αναγέννησης ζητούσε το μέλλον της ομάδας να αποφασιστεί στους αγωνιστικούς χώρους.

Τελικά ύστερα από μια ψυχοφθόρο διαδικασία κατά την διάρκεια της οποίας εμφανίστηκαν ορισμένοι επίδοξοι “σωτήρες” ουρανοκατέβατοι από το “πουθενά” και που ευχόμαστε να μην συναντήσουμε στο μέλλον, ο κόσμος μας δεν μπόρεσε στο όνομα μιας δύσκολης χρονιάς να θυσιάσει τον Απόλλωνα στο βωμό της εξυγίανσης του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα και να τον στείλει στην Γ εθνική.

Σήμερα, το Σωματείο μας η Αναγέννηση δηλώνει ότι κόντρα σε όλους και σε όλα τα κατεστημένα θα συνεχίσει να παλεύει για το μέλλον για τον Απόλλωνα για ένα καλύτερο και καθαρότερο ποδόσφαιρο και μέσα από καλέσματα σε οπαδούς άλλων ομάδων πού έχουν τους ίδιους στόχους.

Καλούμε όλους τους Απολλωνιστές σε πανστρατιά για να είμαστε κοντά στην ομάδα, να δώσουμε την μάχη των μαχών για την σωτηρία της και την επιστροφή και πάλι κοντά μας του ΕΝΟΣ από εμάς.

Ραντεβού ΟΛΟΙ στην ΒΕΡΟΙΑ.

Το ΔΣ της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

Comments are closed.