Η ιντερνετική πύλη για τον Απόλλωνα Σμύρνης / Αθηνών powered by apollonistis.com

Αναγέννηση

αναγεννηση απολλων logo

ΕΝΑ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

Η «Αναγέννηση ΑΠΟΛΛΩΝ» είναι σωματείο δεν αποτελεί σύνδεσμο φιλάθλων. Είναι η φωνή της συνείδησης του Απόλλωνα, ο συνδετικός κρίκος για μια αρμονική συνεύρεση και συσπείρωση όλων των Απολλωνιστών, φιλάθλων. Ο κινητήριος μοχλός που θα εξασφαλίσει ένα καλύτερο μέλλον για τον Απόλλωνα.

Η «Αναγέννηση» ιδρύθηκε στην αρχή ως πυρήνας φιλάθλων, το Μάιο του 2005, μετά τη πτώση της ομάδας στη Γ Εθνική και το Μάρτιο του 2006, αναγνωρίσθηκε επισήμως ως σωματείο.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΠΟΛΛΩΝ

Εφαλτήριο της ήταν το FORUM που λειτουργεί μέσα από το site Apollonistis.com το οποίο έπαιξε σπουδαίο ρόλο στο να βρεθούν κοντά οι φίλαθλοι του Απόλλωνα, αφού είναι γνωστό ότι το ιντερνέτ είναι παγκόσμιο μέσο επικοινωνίας.

Έτσι η «Αναγέννηση» δίνει μεγάλη βαρύτητα στο site αυτό που συνεχώς αναβαθμίζεται για να προσφέρει νέες υπηρεσίες όπως το Blog,  Internet Chat / Radio σε όλους τους Απολλωνιστές, βασισμένο στα πρότυπα των μεγαλύτερων ομάδων του κόσμου, πράγμα που αξίζει και ο Απόλλωνας, η ιστορικότερη ομάδα του ελληνισμού. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://www.apollonistis.com

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ  της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

Με την υπ’ αριθμ. 1184/2006 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, αναγνωρίστηκε το σωματείο με την επωνυμία «Αναγέννηση του Απόλλωνος Σμύρνης», με έδρα τον Δήμο Αθηναίων και σκοπούς τους αναφερόμενους αναλυτικά στο άρθρο 2 του απο 7.10.2005 καταστατικού του.

Η απόφαση για την αναγνώριση του Σωματείου μας, δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Αυγή» σελίδα 13 στις 9 Μαρτίου 2006.

ΔΗΛΩΣΗ

Το portal apollonistis.com είναι δημιούργημα του επίσημου και αναγνωρισμένου με βάση απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ φιλάθλων, του Φιλαθλητικού & Πολιτιστικού Σωματείου «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ». Δεν ανήκει στον Γ.Σ. Απόλλων ή στην ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης. Έχει στόχο την Αναγέννηση του Απόλλωνα με την διάδοση της Απολλωνιστικής ιδέας και την συσπείρωση των απανταχού Απολλωνιστών.